Wie zijn wij

Even voorstellen. Wij zijn Rob van Oeveren en Sanja Maas. Samen beheren wij le Moulin Gras, chambres d’hôtes (B&B) en Centre du Silence, een kleinschalig centrum voor verstilling en bewustwording. En daarmee wordt onze droom werkelijkheid!

De droom van een ‘huis ergens buiten’ waar we gasten kunnen ontvangen voor een verblijf in onze chambres d’hôtes met of zonder retraite of arrangement. Waar Rob naar hartenlust kan tuinieren en klussen en waar Sanja de retraites voor bewustwording, yoga en meditatie begeleid. In le Moulin Gras kunnen we deze plannen realiseren.

Rob gooit het roer om en verruilt zijn stressvolle baan in de financiële wereld voor werk met de handen. Hij houdt zich bezig met de verbouwing – en daarna het onderhoud – van het centrum, het gastenverblijf en het terrein. We willen graag een moestuin, een kruidentuin, een bloementuin. Alles zo natuurlijk mogelijk.

Sanja heeft jaren geleden het roer omgegooid toen zij haar baan als HR adviseur opzegde en zich ging toeleggen op yoga en meditatie. In Nederland heeft zij dertien jaar een eigen yogastudio gehad. Daarnaast heeft zij yogales gegeven in een inloophuis voor mensen met kanker. Voor Samsara heeft zij de bijscholing Hoogsensitiviteit en Yoga ontwikkeld. Sanja is naast yogadocent ook life coach. Zij volgde een vier-jarige opleiding bij Samsara Yoga Docentenopleiding in de traditie van non-dualiteit, jnana yoga en hatha yoga. Deze opleiding is erkend door de Vereniging Yogadocenten Nederland en de Europese Yoga Unie. Daarvoor volgde zij een (post HBO) opleiding coaching en counseling bij het Europees Instituut. 

Hier op het platteland in Frankrijk komt alles samen. Onze liefde voor de natuur, het gemoedelijke leven, de vriendelijke mensen in de Berry en boven alles werk waar we beiden blij van worden. We geven vorm aan een plek waar een ieder helemaal tot zichzelf kan komen in een omgeving die inspireert. Dat kan het hele jaar door, elk seizoen heeft zo z’n eigen charme. De natuur doet iets met je!

We kijken er naar uit je te mogen begroeten!