Wie zijn wij

Even voorstellen. Wij zijn Rob van Oeveren en Sanja Maas. Samen beheren wij le Moulin Gras, chambres d’hôtes (B&B) en Centre du Silence, een kleinschalig centrum voor verstilling en bezinning. En daarmee wordt onze droom werkelijkheid!

De droom van een ‘huis ergens buiten’ waar Rob naar hartenlust kan tuinieren en klussen en waar Sanja retraites aanbiedt voor bezinning, yoga en meditatie. In le Moulin Gras kunnen we deze plannen realiseren.

Rob gooit het roer om en verruilt zijn stressvolle baan in de financiële wereld voor werk met de handen. Hij houdt zich bezig met de verbouwing van het centrum, het gastenverblijf en het inrichten van het terrein. We willen graag een moestuin, een kruidentuin, een bloementuin, een…  Alles zo natuurlijk mogelijk.

Sanja heeft jaren geleden het roer omgegooid. In 2004 zegde zij haar baan als HR adviseur op en sinds 2005 geeft zij yogales en begeleidt zij mensen bij hun essentiële vragen. In Nederland heeft zij in haar eigen yogastudio dertien jaar yogales en meditatie gegeven. Daarnaast heeft zij yogales gegeven in een inloophuis voor mensen met kanker. Voor Samsara heeft zij de bijscholing Hoogsensitiviteit en Yoga ontwikkeld.

Sanja is naast yogadocent ook life coach. Sinds de jaren 1980 beoefent zij yoga en meditatie. Zij volgde de vier-jarige opleiding bij Samsara Yoga Docentenopleiding in de traditie van non-dualiteit, jnana yoga en hatha yoga. Deze opleiding is erkend door de Vereniging Yogadocenten Nederland en de Europese Yoga Unie. Daarvoor volgde zij een (post HBO) opleiding coaching en counseling bij het Europees Instituut. 

Hier op het platteland in Frankrijk komt alles samen. Onze liefde voor de natuur, het gemoedelijke leven, de vriendelijke mensen in de Berry en boven alles werk waar we beiden blij van worden. We geven vorm aan een plek waar een ieder helemaal tot zichzelf kan komen in een omgeving die inspireert. Dat kan het hele jaar door, elk seizoen heeft zo z’n eigen charme. En we hopen dat ook jij dit zo zal ervaren. 

We kijken er naar uit je te mogen begroeten!