Wie zijn wij

Even voorstellen. Wij zijn Rob en Sanja. Sinds 2018 wonen wij in Frankrijk. En daarmee wordt onze droom werkelijkheid!

De droom van een huis ‘ergens buiten’ waar we gasten kunnen ontvangen in onze chambres d’hôtes met of zonder retraite.

Waar Rob naar hartenlust kan tuinieren en klussen en waar Sanja de retraites begeleid. In le Moulin Gras komt alles samen.

Rob gooit het roer om en verruilt zijn stressvolle baan in de financiële wereld voor werk met de handen. Hij houdt zich bezig met de verbouwing – en daarna met het onderhoud – van het gastenverblijf en het terrein. We willen graag een moestuin, een kruidentuin, een bloementuin. Alles zo natuurlijk mogelijk.

Sanja heeft jaren geleden het roer omgegooid toen zij haar baan als HR adviseur opzegde en zich ging toeleggen op yoga en meditatie. In Nederland heeft zij dertien jaar een eigen yogastudio gehad. Daarnaast heeft zij yogales gegeven in een inloophuis voor mensen met kanker. Voor Samsara heeft zij een aantal jaar de bijscholing Hoogsensitiviteit en Yoga gegeven. Sanja is naast yogadocent ook life coach. Zij volgde een vier-jarige opleiding bij Samsara Yoga Docentenopleiding in de traditie van non-dualiteit, jnana yoga en hatha yoga. Deze opleiding is erkend door de Vereniging Yogadocenten Nederland en de Europese Yoga Unie. Daarvoor volgde zij een (post HBO) psychosociale opleiding bij het Europees Instituut. 

Hier op het platteland in Frankrijk komt alles samen. Onze liefde voor de natuur, het gemoedelijke leven, de vriendelijke mensen en boven alles werk waar we beiden blij van worden. We genieten van de prachtige omgeving en leven met de seizoenen die elk hun eigen charme en eigen energie hebben. De natuur doet iets met je!

We kijken er naar uit je te mogen begroeten en hopen dat je hier net zo zult genieten!