Accommodatie

Locatie

Centre du Silence ligt op een idyllische plek langs een riviertje en rondom natuur. Wij zijn gevestigd in Midden Frankrijk in het departement Indre op de grens met Creuse. Deze streek heeft een ongerepte natuur. Het landschap is heuvelachtig met kronkelende riviertjes en heel veel groen. Op slechts een paar minuten met de auto ligt Sainte-Sévère-sur-Indre met de nodige voorzieningen en winkels.

 

 

Accommodatie

Het gastenverblijf is onderdeel van een ensemble dat bestaat uit een huis en verschillende gebouwen waaronder een watermolen, le Moulin Gras. Wanneer de gehele verbouwing gereed is, zal het gastenverblijf een comfortabele accommodatie zijn. Het gehele ensemble is tegen een heuvel gebouwd. Dat maakt het terrein glooiend; het heeft veel hoogteverschil, tot wel 30 meter.

Chambres d’hôtes

Naast de retraites kun je ook op basis van chambres d’hôtes (B&B) verblijven. De natuurliefhebber kan hier z’n hart ophalen. Je kunt heerlijk wandelen over zandpaden en slingerende landweggetjes, langs kleine gehuchtjes, door bos, langs beekjes, velden, of wijngaarden. Ontdek de mooie omgeving te voet, per fiets of met de auto. Wil je na afloop van de retraite nog even blijven? Dan kan je op basis van chambres d’hôtes verlengen.

 

 

In alle rust aan je project werken?

Hier kun je in alle rust schrijven, componeren, illustreren, fotograferen. Kortom, aan je nieuwe project werken of vorm geven aan je toekomstplan. Het is een fijne plek om inspiratie op te doen. Op natuurlijke wijze kom je in een ander, meer ontspannen ritme. Losgekomen van de dagelijkse routine kun je weer nieuwe inzichten en ideeën opdoen. Ervaar de sound of silence. Wat gaat jou bezielen?

 

Accommodatie en yogastudio huren?

Wil je zelf een activiteit in Frankrijk organiseren en zoek je een geschikte locatie? Neem dan contact met ons op. Dan bekijken we samen of onze unieke locatie iets voor jou is!