Aanbod

Wegens een grote verbouwing/modernisering kan er momenteel niet geboekt worden. Onze excuses voor het ongemak.

 

Wat kunnen wij jou bieden?

De boog kan niet constant gespannen zijn. Ontspan en maak ruimte in lichaam en geest. Voor nieuwe inspiratie of mooie inzichten. Laat de vastgezette spanning oplossen. Dan stroomt de levensenergie weer voluit. Je voelt je lichter, vrijer.

We hebben 5- en 8-daagse retraites en arrangementen. Hierbij staat vertragen en bewust worden centraal, naast samen zijn en elkaar ontmoeten. 

 

Verstilling & Verdieping

De natuur is een magnifieke inspiratiebron. Je maakt stiltewandelingen in een omgeving met afwisselend weidse vergezichten, bossen, kronkelende beekjes en veel groen. Rust en ruimte maken de weg vrij voor verstilling en verdieping. Wat vind jij belangrijk? Waar word jij een gelukkig en tevreden mens van? Til je leven op een hoger plan. Ontdoe je van ballast, laat spanning oplossen en voel je weer een vrij mens door de dingen in een ander perspectief te plaatsen. Deze retraite wordt begeleid door een life coach. Met deze link krijg je meer informatie over het doorgronden van het bewustzijn.

 

Bosbaden, natuurlijk doen! 

Sinds de mens zich in nederzettingen heeft gevestigd die zijn uitgegroeid tot steden waar nauwelijks meer ruimte is voor de natuur, is langzaam aan het contact met de natuur verloren gegaan. En daarmee met ons eigen natuurlijk karakter. Wij zijn allen onderdeel van de natuur. In ‘Bosboden, natuurlijk doen!’ kom je weer in contact met je natuurlijk karakter. Dit Japanse concept is gebaseerd op in het moment zijn waarbij je heel bewust je zintuigen gebruikt. Bosbaden wordt begeleid door een life coach. Met deze link krijg je meer informatie over het contact met de natuur.

 

Yoga & Meditatie

Yoga is méér dan alleen maar rekken en strekken. Vanuit yoga kun je naar jezelf en het hele leven kijken. Door de oefeningen met aandacht uit te voeren, kom je in het moment. Dat brengt de mind tot rust. Mediteren is van oudsher een integraal onderdeel van yoga. Zo ook in onze yoga & meditatie retraite. Je niet laten afleiden door het lawaai in je hoofd en luisteren naar wat je innerlijke stem jou te zeggen heeft. Moving into Stillness. De retraite wordt begeleid door een ervaren yoga docent.

 

Lichtjesavond & van oud naar nieuw

Twee mooie retraites in december, van oudsher een periode om de balans op te maken. Het eind van het jaar is een goede tijd voor reflectie. Stilstaan bij wat echt belangrijk is. Ruimte maken, zegeningen tellen en plannen maken voor het nieuwe jaar. Wat wil je achter je laten en wat neem je mee naar het nieuwe jaar? Op 21 december viert men met de winter zonnewende het feest van het licht. Het licht overwint de duisternis. De energie die zich diep in de aarde heeft teruggetrokken, gaat weer omhoog richting het licht. De natuur maakt zich op voor de lente, voor het nieuwe leven. Eeuwenoude tradities herleven in december in twee speciale retraites.

 

Individueel verblijf op basis van chambres d’hôtes (B&B)

Onze chambres d’hôtes ligt op een idyllische plek en is een magnifiek oord voor de liefhebber van natuur, rust, ruimte en verstilling. Ontdek de mooie omgeving te voet, per fiets of met de auto. Daarnaast vind je op ons terrein van 1,4 hectare verschillende plekken waar je kunt mijmeren, waar je afstand kunt nemen van de dagelijkse hectiek. Je bent bij ons aan het juiste adres voor me-time. Hier kun je op adem komen. Of ben je op zoek naar een fijne plek waar je in alle rust aan je boek kunt schrijven? Informeer gerust naar de mogelijkheden voor een individueel verblijf bij ons. We helpen je graag.