Aanbod

Wegens een grote verbouwing/modernisering kan er momenteel niet gereserveerd worden. Onze excuses voor het ongemak.

De boog kan niet constant gespannen zijn. Het lichaam heeft naast een gezonde dosis spanning ook ontspanning nodig, zodat lichaam en geest kunnen herstellen, zich kunnen verfrissen. Wanneer de vastgezette spanning is opgelost, stroomt de levensenergie weer voluit. Je voelt je lichter, vrijer. Een ontspannen geest staat open voor inspiratie of mooie inzichten.

 

Wat kunnen wij jou bieden?

 

  • We hebben 5- en 8-daagse retraites. Een volledig verzorgde retraite, of een door jou samengestelde retraite. Je kunt ook op eigen gelegenheid genieten van al het goede dat de omgeving te bieden heeft. In dat geval reserveer je chambres d’hôtes.
  • Wij zijn kleinschalig en geven de voorkeur aan kleine groepen. Het minimum aantal deelnemers is vier en het maximum aantal is 8-10. Het leven van alledag is al druk genoeg.
  • De retraites worden begeleid door een ervaren life coach / yogadocent. 
  • De vegetarische maaltijden worden zoveel mogelijk bereid met biologische streekproducten. Op verzoek kan vlees bereid worden en uitsluitend van koeien uit de omgeving die het hele jaar buiten leven en gras eten. 
  • Wil je zelf een retraite organiseren? De accommodatie is te huur! We horen graag wat je plannen zijn en dan kijken we samen wat de mogelijkheden zijn.